Juliol a Integramenet: tanquem curs amb 105 persones ateses pel servei d’ocupació

Amb una mitjana de 30 a 45 anys, les persones ateses a Integramenet durant el mes de juliol han estat, com sempre, majoritàriament dones migrades i d’origen llatí. 

Els països d’origen més recurrents d’aquestes persones han estat, per aquest ordre: Colòmbia, Perú, i Hondures.

La majoria de necessitats detectades pel servei d’acollida han estat orientació en recerca de feina i també en recursos bàsics. Aquest servei ha dut a terme 20 entrevistes individuals (20 persones ateses) i 9 grupals amb 23 persones ateses més.  41 persones ateses en total.

Pel que fa al Servei d’Ocupació, 105 persones han estat ateses. 19 persones han finalitzat la formació de l’itinerari IntegraJob. A més, aquest juliol hem dut a terme la formació en Serveis d’Atenció Domiciliària (IntegraSAD), amb assistència d’una mitjana de 23 persones.

Curs del Punt Formatiu Incorpora

Aquest mes ha finalitzat el curs de Sociosanitari del Punt Formatiu Incorpora. 17 persones han obtingut la certificació i 13 han finalitzat pràctiques.

A nivell d’insercions, s’han aconseguit 31, la majoria en serveis d’atenció domiciliària.

Servei d’Intermediació

Aquest juliol s’han atés 39 famílies amb necessitats de serveis SAD, amb un total de 22 ofertes de feina generades.

El grup de dones a la platja!

El grup de dones ha celebrat la fi de curs amb una trobada a la platja, a Badalona. Una jornada de lleure i compartició per finalitzar aquesta etapa a Integramenet, que tindrà continuïtat al setembre.  

Accedeix a tots els indicadors del servei d’acollida aquí.

Accedeix a tots els indicadors del servei d’ocupació aquí.